Mini-Rayonex

Rayonex Biomedical GmbH produceert de Mini-Rayonex al meer dan 30 jaar. Meer dan 100.000 eenheden zijn er tot dusver geproduceerd. Per 7 december, 2015, zal deze vervangen worden door een nieuwe Mini-Rayonex met een sterkere intensiteit.    

Vanuit onze ervaring, zijn er vele andere frequentie spectra welke in staat zijn regulaties in ons organisme te activeren. Zoals het frequentie spectrum van het zonlicht regelt de vitamine D balans, de pigment vorming en de aanmaak van melatonine.  Geleid door de principes van bioresonantie volgens Paul Schmidt is de fundamentale frequentie waarde 12.5 geïntegreerd in de Mini-Rayonex door een dipool antenne systeem. Uit cel biologisch onderzoek blijkt dat dit een erg positieve invloed kan hebben op de cel stofwisseling en de fundamentale regulatie capaciteit van het organisme voor zelf-regulatie. 

Instructies voor gebruik: Terwijl je ligt, breng de Mini-Rayonex in contact met jou lichaam of dat van een dier (max. 2 m afstand van het lichaam) en zorg ervoor dat de het etiket naar boven wijst  – bij voorkeur in de nacht. Als je de Mini-Rayonex op zak draagt, moet het etiket van het lichaam afwijzen. 


Artikelnr. 2033

 

Direct leverbaar

Prijs: Login vereist

 
 
Wenslijst