Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.

Beschermdetector

313
vanaf € 3,90 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Schutzdetektor

De beschermdetector biedt bescherming bij het testen en harmoniseren van substanties. Zowel bij...meer

De beschermdetector biedt bescherming bij het testen en harmoniseren van substanties. Zowel bij het testen als ook bij het harmoniseren heerste er tot nu toe onzekerheid over het feit, of het trillingspatroon van de aan het bioresonantieapparaat aangesloten persoon de te testen substantie beïnvloedt. Ervaren therapeuten weten hoe gevoelig juist sterk verdunde substanties zijn. Met de nieuwe beschermdetector en de nieuwe beschermbeker kunnen deze problemen worden uitgesloten. Volgens een procedure, waarvoor octrooi is aangevraagd, worden de trillingspatronen van de substantie alleen voor overdracht in de cirkel gegeven, maar niet vanuit de cirkel op de substantie overgedragen. Daarmee zijn ook na de testprocedure resp. na de overdracht substanties beschikbaar, die totaal niet beïnvloed zijn.

Voor het testen van stoffen uit de testsets neemt de te testen persoon de beschermdetector in de hand en brengt de concaaf uitgevoerde kop van de detector in de ampul waarin zich de substantie bevindt. Met de nieuwe beschermdetector komen de trillingspatronen van de geteste substanties in de meetcirkel, maar niet die van het bioresonantieapparaat resp. die van de patiënt in de substantie. Daarmee blijven de substanties totaal onbeïnvloed, een belangrijke voorwaarde voor het correcte testen van andere personen.

Tot de leveromvang van de beschermdetector behoort een 1,5 m lange aansluitkabel

5 / 5
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (1)
5 / 5 Durchschnittliche Bewertung Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

5 / 5 Punkte

Auch geeignet zur Harmonisierung von mehreren Patienten gleichzeitig

Neben dem Abgreifen von Schwingungsmustern von Substanzen (z. B. in Glasröhrchen) und dem Schutz dieser ("one way"-Übertragung), kann man sich dieser Funktion auch bei der Bewellung von mehreren Patienten gleichzeitig zu Nutze machen. Dazu zw. Gerät (z. B. PS10) und Detektor für jeweilien Patient einen Schutzdetektor zwischenstecken (Ende mit Kunststoffring zum Bioresonanzgerät einstecken).

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben