Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.

MINI-RAYONEX

2033
€ 95,00 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Leveringstijd 2 - 4 Werkdagen

Rayonex Biomedical GmbH produceert de Mini-Rayonex al meer dan 30 jaar. Meer dan 100.000...meer

Rayonex Biomedical GmbH produceert de Mini-Rayonex al meer dan 30 jaar. Meer dan 100.000 eenheden zijn er tot dusver geproduceerd. Per 7 december, 2015, zal deze vervangen worden door een nieuwe Mini-Rayonex met een sterkere intensiteit.

Vanuit onze ervaring, zijn er vele andere frequentie spectra welke in staat zijn regulaties in ons organisme te activeren. Zoals het frequentie spectrum van het zonlicht regelt de vitamine D balans, de pigment vorming en de aanmaak van melanin.  Geleid door de principes van bioresonantie volgens Paul Schmidt is de fundamentale frequentie waarde 12.5 geïntegreerd in de Mini-Rayonex door een dipool antenne systeem. Uit cel biologisch onderzoek blijkt dat dit een erg positieve invloed kan hebben op de cel stofwisseling en de fundamentale regulatie capaciteit van het organisme voor zelf-regulatie. 

 

Instructies voor gebruik: Terwijl je ligt, breng de Mini-Rayonex in contact met jou lichaam of dat van een dier (max. 2 m afstand van het lichaam) en zorg ervoor dat de het etiket naar boven wijst  – bij voorkeur in de nacht. Als je de Mini-Rayonex op zak draagt, moet het etiket van het lichaam afwijzen. 

 

"MINI-RAYONEX"

Hinweise zur Anwendung: Bitte bringen Sie den Mini-Rayonex einfach flach liegend mit der Beschriftung nach oben zeigend in die Nähe Ihres Körpers oder die des Tieres an (Entfernung max. 2 m zum Körper) – am besten nachts. Sollten Sie den Mini-Rayonex in einer Tasche tragen, sollte die Beschriftung vom Körper weg zeigen.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben