Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht >  
Artikel met succes toegevoegd.

Duplex III groot, met aardkabel

230

Productdetails

 
Met name plaatsgebonden invloeden kunnen gedurende een lange periode op ons inwerken. Als...meer
Productinformatie "Duplex III groot, met aardkabel"

Met name plaatsgebonden invloeden kunnen gedurende een lange periode op ons inwerken. Als bijvoorbeeld op de slaapplaats te hoge elektrische, magnetische of gepulseerde velden bestaan, kunnen deze ons gedurende onze volledige slaap, die dikwijls een derde van ons leven uitmaakt, belasten. Omdat de mens voor dergelijke belastingen geen zintuig heeft, kan hij bijv. elektrosmog niet ruiken, smaken, horen, voelen of zien. Bijgevolg kan hij zich er ook niet tegen beschermen of deze belastingen uit de weg gaan. Hetzelfde geldt voor geologische stoorzones. Het voorbeeld van de afgebeelde boom, die op een plaats met hoge geopathische belasting staat, maakt duidelijk hoe belangrijk de beperking van plaatsgebonden invloeden voor een duurzame gezondheid van de mens is.

De bioresonantie volgens Paul Schmidt is zowel in de diagnostiek als in de therapie universeel inzetbaar en daarom uitstekend geschikt om de invloeden van plaatsgebonden belastingen te beoordelen. Want wanneer belastingen langer op de mens inwerken, tonen zich in het organisme altijd typische, verstoorde frequentiespectra. Als in het kader van een diagnose de betreffende frequentiewaarden dan als verstoord worden waargenomen, is voor de therapeut duidelijk dat de patiënt belast is door bijvoorbeeld elektrosmog of een geologische stoorzone. Dit op zich is al een grote hulp, want nu kan gericht advies worden gegeven voor het verminderen van de betreffende belasting.

Vanuit het standpunt van de bioresonantie volgens Paul Schmidt kan echter nog veel meer tot de vermindering van dergelijke belastingen worden bijgedragen. Want wat ligt meer voor de hand dan apparaten te ontwikkelen die de in het organisme belaste frequentiespectra zo harmoniseren, dat storingen niet eens de kans krijgen om zich te manifesteren. Zo kan tegenwoordig de therapeut, bouwbioloog of gebruiker, ter vermindering van elektrosmog en geopathische belasting, zelf een beroep doen op apparaten, die decennialang getest zijn en hun waarde ruimschoots bewezen hebben.

En het beste van al is dat ook het effect van deze apparaten op zijn beurt weer met de bioresonantie volgens Paul Schmidt kan worden vastgesteld, namelijk door een vermindering van de verstoorde frequentiespectra in het organisme.

"Duplex III groot, met aardkabel"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Nach oben