Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.
De Rayoscan op veterinair gebied

De Rayoscan op veterinair gebied

46074

Rayoscan® VET (BnPS+RAH), Hard- + Software

Voor de Rayoscan op veterinair gebied (RAH VET SCAN) werd in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET...meer

Voor de Rayoscan op veterinair gebied (RAH VET SCAN) werd in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET een hoogwaardig „ECG-testsysteem“ geïntegreerd. De procedure voor paarden, honden en katten is gebaseerd op het inzicht dat door een prikkel op het dierlijk organisme  een (minimale) wijziging in de hartslag (bijv. hartfrequentie, intensiteit, geleidelijke veranderingen) gemeten kan worden. De vier ongeëvenaarde voordelen van de nieuwe module op een rijtje:

  1. ECG-gebaseerde diagnostiek
  2. Visualisering van de dierfysiologie tijdens het testen
  3. Wereldwijd bewezen therapie met de bioresonantie volgens Paul Schmidt en de RAH VET
  4. Follow-up van de therapie

De dieren werden via ECG-klem elektroden/Rayoscan-pads met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET verbonden.

Er zijn twee varianten mogelijk:

1. Extremiteitenafleiding

De extremiteitenafleiding is een vorm van het elektrocardiogram (ECG), waarbij de elektroden voor het meten van de hartstromen aan de extremiteiten worden bevestigd.

Tevens worden de dieren met een vlakke-plaatdetector verbonden, of op een vlakke-plaatdetector geplaatst.

De extremiteitenafleiding wordt met de ECG-klem elektroden en voornamelijk bij honden en katten doorgevoerd. Om de signaalsterkte te optimaliseren wordt op de meetpunten gebruikt gemaakt van elektrodengel.

2. Extremiteitenafleiding, plaatsing op de borstkas

De extremiteitenafleiding waarbij Rayoscan-pads op de borstkas worden geplaatst wordt dichtbij het hart aangebracht. Deze vorm van afleiding wordt voornamelijk bij paarden gebruikt. Om de signaalsterkte te optimaliseren wordt ook op de meetpunten van de Rayoscan-pads elektrodengel aangebracht.

De paardendetector wordt op de rug van het paard geplaatst.

BvPS-scan en RAH-scan

Zowel de individuele waardebereiktest (BvPS-scan) als de in de praktijk bewezen RAH-scan kan met de nieuwerwetse technologie automatisch op paard, hond of kat worden doorgevoerd.

Voor het eerst in de ontwikkelingsgeschiedenis van de bioresonantie volgens Paul Schmidt is het mogelijk om via de RAH-scan in een check-up het dierlijk organisme in 21 fysiologiën van de belangrijkste orgaansystemen energetisch te evalueren en het fysiologiebereik te bepalen, dat vanuit energetisch oogpunt dringend behandeld dient te worden.

In aansluiting op de selectie van het fysiologiebereik volgt automatisch een oorzaakgeoriënteerde detailtest, waarin de belastingen uit het bereik van bijv. zware metalen, bacteriën, virussen maar ook E-smog, vervuilende stoffen en belastingen met schadelijke stoffen individueel energetisch worden geëvalueerd.

Aan het slot van de detailtest wordt automatisch een therapieprogramma gegenereerd, dat overeenkomt met de klassieke, succesvolle opbouw van het RAH-therapieprogramma. Natuurlijk kunnen door de therapeuten individuele therapie-aanvullingen worden doorgevoerd.

Follow-up

Door een follow-up te integreren kan bijv. wekelijks het verloop van de therapie op indrukwekkende wijze worden weergegeven. Hiervoor wordt het laatste therapieprogramma op dierlijke patiënten opnieuw energetisch geëvalueerd en komen programmabouwstenen die energetisch werden gecompenseerd te vervallen. Voor de programma's waar nog behandeling nodig is wordt direct een nieuw therapievoorstel voor een vervolgtherapie aangeboden.

 

Omvang van de levering:

Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET
Artikelnr. 40410

RAH-VET-module Rayocomp PS 1000 polar 4.0
Artikelnr. 46087

Rayoscan op veterinair gebied Hard- en software
Artikelnr. 46074

Rayoscan kabel met elektroden aansluitkabel 100 cm, Artikelnr. 38807

Rayoscan 4-ECG-klem elektroden; Artikelnr. 38809 voor extremiteitenafleiding

25 Rayoscan-pads voor 6 metingen (zie ook Artikelnr. 35930) voor de extremiteitenafleiding voor de plaatsing op de borstkas van de Rayoscan-pads.

3 x Elektrodengel

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben