Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.
Upgrade RAH van Rayocomp PS 10 Module M9 naar Module M10

Upgrade RAH van Rayocomp PS 10 Module M9 naar Module M10

20091
€ 1.060,00 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Levering vrij van verzendingskosten!

Leveringstijd 2 - 4 Werkdagen

Met de ontwikkeling van het Rayonex Analyse- en Harmoniseringssysteem (RAH) werd ook voor de...meer

Met de ontwikkeling van het Rayonex Analyse- en Harmoniseringssysteem (RAH) werd ook voor de Rayocomp PS 10 een grote mijlpaal bereikt. Tot nu toe werden twee RAH-modules voor de Rayocomp PS 10 aangeboden: de moduul M8 en de moduul M9. Door de nieuwe reeds besproken analysefuncties werd het modulaire RAH-concept van de Rayocomp PS 10 met de nieuwe moduul M10 aangevuld. Afhankelijk van het gebruik resp. de behoefte is nu een eigen RAH-moduul beschikbaar. Hier volgen de mogelijkheden van de drie modules in detail: 


Moduul: M8

Deze moduul is de instapmoduul in de wereld van het RAH. In totaal zijn 191 programma’s van het RAH met deze moduul beschikbaar. Hierbij gaat het om alle algemene programma’s zoals bijv. 04.00 elektrosmog totaal of 31.10 ATP-programma’s totaal of ook 52.00 bewegingsapparaat totaal. Verder zijn alle belangrijke pathologische frequentiepatronen als programma geïntegreerd, bijv. 43.13 bronchitis of 47.20 gastritis. De programma’s van de moduul M8 kunnen worden getest en zijn ook voor een harmonisering beschikbaar. De functies van de nieuwe RAH “Green-Card” zijn in moduul M8 niet beschikbaar. Verder beschikt moduul M8 ook niet over een automatisch testadvies. Doel van deze moduul is het dat men op een eenvoudige en voordelige manier van algemene programma’s van het RAH gebruik kan maken.

 
Moduul: M9

De moduul M9 biedt toegang tot alle 1249 programma’s van het RAH, vooral voor harmoniseringen.
Daarmee kan deze moduul steeds dan optimaal worden ingezet, wanneer RAH-programma’s in een praktijk of thuis voor een harmonisering gebruikt moeten worden. Bij elk programma kunnen harmoniseringstijden worden opgeslagen die automatisch geharmoniseerd kunnen worden.


Moduul: M10

De moduul M10 vormt in de Rayocomp PS 10 het hoogwaardigste moduul dat als aanvulling op de moduul M9 omvangrijke testfuncties beschikbaar stelt .

Het absoluut bijzondere: bij de geadviseerde protocollen worden in deze moduul M10 met een druk op de knop alle noodzakelijke RAH-programmanummers voor een test beschikbaar gesteld. Daartoe hoeven de RAH-programmanummers niet afzonderlijk te worden ingetypt maar zijn met een druk op de knop voor een test beschikbaar. De testresultaten zijn vervolgens voor harmoniseringen en voor het opslaan op een RAH "Green Card" beschikbaar.

Eveneens wordt in moduul M10 de van de Rayocomp PS 1000 polar bekende niveautest ondersteund. Wanneer een algemeen RAH-programma wordt geselecteerd kunnen met behulp van de bedieningsknop van de Rayotensor de onderliggende RAH-programma's worden geselecteerd en getest. 

Wanneer u al van een RAH-moduul in de Rayocomp PS 10 gebruik maakt is een upgrade naar een hoger moduul mogelijk, bijv. van moduul M9 naar moduul M10.

"Upgrade RAH van Rayocomp PS 10 Module M9 naar Module M10"

Für das RAH Modul M10 ist die Programmversion 35 nötig. Falls Sie auf Ihrem Gerät eine niedrigere Programmversion haben, muss Ihr Rayocomp PS 10 zunächst ein Update erhalten.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben