Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.

Rayocomp PS 10 VET

20110
vanaf € 58,50 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Rayocomp PS 10 VET

De Rayocomp PS 10 VET is het draagbare bioresonantie-apparaat van Rayonex Biomedical GmbH voor...meer

De Rayocomp PS 10 VET is het draagbare bioresonantie-apparaat van Rayonex Biomedical GmbH voor gebruik in de diergeneeskunde.

Met een volledige energiecontrole door het hele lichaam kan de therapeut een overzicht krijgen van de huidige gezondheidstoestand van het dier. Hart, lever en nieren, maar ook het bewegingsapparaat en de mentale toestand van grote en kleine dieren en vee kunnen worden beoordeeld met de Rayocomp PS 10 VET, wat de therapeut een perfecte basis biedt voor het opstellen van een therapieplan.

Gedetailleerde oorzaakgerichte analyses van b.v. elektromagnetische of geopatische spanningen in de omgeving van de dieren vergroten de mogelijkheden voor therapeutische analyse.

Op energie gebaseerde bacteriën- en virustesten maken een snelle diagnose mogelijk.

Op energie gebaseerde diervoeder- en drinkwatertesten zijn een ander potentieel toepassingsgebied voor de Rayocomp PS 10 VET. Optimaal compatibele diervoeders, maar ook dieetvoeders of aanvullende diervoeders volgens de behoefte van de dierlijke cliënt als preventieve maatregelen kunnen worden getest.

Bij cliënten met een dierenallergie kunnen de allergenen energetisch en ongevoelig worden getest met de Rayocomp PS 10 VET.

Aangezien er geen verordening inzake medische hulpmiddelen bestaat in de veterinaire sector, wordt de Rayocomp PS 10 VET niet erkend door de regelgevende autoriteiten en wordt daarom beschouwd als een niet-medisch hulpmiddel, ook al zou het voldoen aan alle tests voor een medisch hulpmiddel!

Hier in één oogopslag de classificatie van alle Rayocomp PS 10-apparaten:
Rayocomp PS 10 med .: medisch hulpmiddel van klasse IIa
Rayocomp PS 10 VET: niet-medisch hulpmiddel
Rayocomp PS 10 TCM: niet-medisch apparaat
Rayocomp PS 10 BB: niet-medisch hulpmiddel
Rayocomp PS 10 Evolution: niet-medisch apparaat
Rayocomp PS 10 basic: niet-medisch apparaat
Rayocomp PS 10 Complete-editie: niet-medisch apparaat
Rayocomp PS 10 Edition 35 Niet-medisch apparaat

Met de Rayocomp PS 10 VET kan de dierenarts of alternatieve diergeneeskundige zeer gemakkelijk energieanalyses uitvoeren of meer dan 600 verschillende speciale RAH-test- en harmonisatieprogramma's voor paarden, honden en katten gebruiken.

Hoogtepunten van de nieuwe Rayocomp PS 10 VET:
➤ Draagbaar dankzij geïntegreerde oplaadbare batterij en laag gewicht
Ondanks de ingebouwde oplaadbare batterij weegt de Rayocomp PS 10 VET slechts 1,7 kg. Hierdoor is het apparaat ideaal voor gebruik op locatie of in de stal voor energieanalyse of thuistherapie van het dier. Met de RAH "Green Card" kan de Rayocomp PS 10 VET ook worden uitgeleend aan de eigenaar van het dier voor behandeling thuis.
➤ Ontwerptaal
Het ontwerp van de Rayocomp PS 10 VET is afgestemd op de kleuren en het uiterlijk van de grotere Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET, zodat de apparaten qua ontwerp en kleur harmoniëren.
➤ Mogelijkheid tot internetupdate via de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET
Gebruikers van de Rayocomp PS 10 VET kunnen nu sneller dan ooit profiteren van de nieuwste ontwikkelingen, omdat het apparaat automatisch via internet kan worden bijgewerkt wanneer het is aangesloten op een Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET. De nieuwste software die eerder van de Rayonex-server in Lennestadt naar de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET was gedownload, kan dus gemakkelijk op de Rayocomp PS 10 VET worden geïnstalleerd.
➤ De Rayocomp PS 10 VET - Made in Germany
De draagbare Rayocomp PS 10 VET is ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland, in een gemeenschap genaamd Lennestadt, in overeenstemming met hetzelfde kwaliteitsmanagementsysteem voor medische hulpmiddelen, de DIN EN ISO 13485. Ze worden ook jaarlijks gecontroleerd door TÜV Nord.
➤ De interne componenten van het nieuwe apparaat
Alle hardwarecomponenten in de Rayocomp PS 10 VET voldoen aan de industriële norm, maar niet aan de consumentennorm. Dit betekent dat alle componenten van het apparaat van de hoogste, meest robuuste kwaliteit zijn.
Naast de nieuwe functies biedt het apparaat ook alle bestaande voordelen:

➤ Groot, duidelijk leesbaar display
➤ Snelle instelling van de basisfrequentiewaarden
➤ Volledig geïntegreerde bioresonantie volgens Paul Schmidt
➤ Modulair softwareontwerp (BWYN - koop wat je nodig hebt) voor maximaal
maatwerk en lage kosten
➤ Aankoop- en verhuurmogelijkheden
De leveringsomvang van de Rayocomp PS 10 VET bestaat uit de volgende componenten:

Kunst. Nr. 20110: Rayocomp PS 10 VET inclusief netadapter / oplader, geïntegreerde accu, gebruiksaanwijzing, verpakking, koffer
Uiteraard maakt u als gebruiker door uw distributeur kennis met de bediening en het gebruik van het apparaat.

Voor de Rayocomp PS 10 VET adviseren wij de volgende accessoires: Art. Nr. 2098: RAH VET-module M11 voor de Rayocomp PS 10 VET

Specifiek voor de Rayocomp PS 10 VET bevat het RAH-expertsoftwaresysteem een ​​uitgebreide verzameling frequenties voor paarden, honden en katten, speciale chakra-programma's voor dieren, acupunctuur-oscillatietherapie bij dieren, op energie gebaseerde diervoederproeven, op energie gebaseerde drinkwatertesten, op energie gebaseerde allergenentests, op energie gebaseerde tests voor bachbloesems, Schüssler-zouten, enz.

Kunst. Nr. 35910: RAH “Green Card”, set van 5. De set bevat 5x RAH “Green Cards”.

Voor opslag van en gemakkelijke behandeling met basisfrequentiewaarden en RAH-programma's met behulp van de Rayocomp PS 10 VET.

Optie:

Kunst. Nr. 20125: Rayocomp PS 10 basic, basisapparaat, koffer, gebruiksaanwijzing, modules M1, M9, M11 en M12 voor mobiele toepassingen bij de klant thuis. De opmerkelijke voordelen van de Rayocomp PS 10 basic: De eigenaar van het dier kan niet deelnemen aan behandelprogramma's en kan alleen de RAH "Green Card" gebruiken die door de therapeut voor de toepassing is gemaakt.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben