Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.

Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET

40410
vanaf € 385,00 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

PS 1000 polar VET

De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET is het high-end bioresonantie-apparaat van Rayonex Biomedical...meer

De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET is het high-end bioresonantie-apparaat van Rayonex Biomedical GmbH voor gebruik in de diergeneeskunde.

Met een volledige energetische controle door het hele lichaam van het dier kan de therapeut een overzicht krijgen van de huidige gezondheidstoestand. Hart, lever, nieren, maar ook het bewegingsapparaat en de psyche van kleine en grote dieren of boerderijdieren kunnen met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET energetisch worden beoordeeld en bieden de therapeut een perfecte basis voor het maken van een therapieplan.

Oorzaakgerichte gedetailleerde analyses op het gebied van b.v. B. elektromagnetische of geopatische belastingen vergroten de mogelijkheden voor therapeutische analyse in de omgeving van dieren.

Energetische bacteriën- en virustesten maken een snelle diagnose mogelijk.

Energetische voer- en drinkwatertesten zijn een andere mogelijke toepassing van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET. Als preventieve maatregel kan optimaal getolereerd voer of, afhankelijk van de behoefte van de dierklant, dieetvoeder of aanvullend voer worden getest.

In het geval van klanten met allergieën voor dieren kunnen de relevante allergenen energetisch worden getest en ongevoelig worden gemaakt met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET.

Aangezien er geen regelgeving voor medische hulpmiddelen is op veterinair gebied, hebben de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET en de Rayocomp PS 10 VET geen identificatie van de goedkeuringsinstanties en worden daarom beschouwd als niet-medische hulpmiddelen, hoewel ze wel aan alle tests van een medisch hulpmiddel zouden voldoen!

Samengevat is hier de classificatie van alle Rayocomp PS 1000 polar 4.0-apparaten:
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 med.: Klasse IIa medisch hulpmiddel
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET: niet-medisch hulpmiddel
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM: niet-medisch product
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 BB: niet-medisch apparaat
Rayocomp PS 1000 polar 4.0: niet-medisch apparaat

Met de ontwikkeling van de nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET is volgens Paul Schmidt een echte evolutie binnen bioresonantie bereikt. In de ontwikkeling van dit nieuwe toestel is ongeveer 3,5 miljoen euro aan ontwikkelingskosten geïnvesteerd. Met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET kan de dierenarts of diergeneeskundige op een zeer gemakkelijke manier energetische analyses uitvoeren of de speciale test- en harmonisatieprogramma's voor paarden, honden en katten gebruiken - in totaal meer dan 600 verschillende RAH-programma's.

Hoogtepunten van de nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET
➤ Supersnelle RAH voor therapie in de diergeneeskunde
Geen enkel RAH-programma duurt langer dan 1 seconde om de therapie te starten. Dit levert een enorm tijdvoordeel op voor de gebruiker.
➤ Ongeveer 20% sneller dipoolantennesysteem
De snelheid waarmee het dipoolantennesysteem zichzelf in het apparaat positioneert, kan met nog eens 20% worden verhoogd. Dit leidt tot een verder tijdsvoordeel in de therapie.
➤ Geïntegreerde batterij als comfortfunctie
De nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET bevat standaard een batterij als comfortfunctie. Het doet dienst als UPS (Uninterruptible Power Supply) zodat het apparaat ook bij stroomuitval blijft werken.
➤ Update-optie via internet
Zodat gebruikers van dit toestel veel sneller dan voorheen kunnen profiteren van de laatste ontwikkelingen, kan het toestel automatisch geüpdatet worden via internet. Op uw commando belt het apparaat automatisch in op de Rayonex-server in Lennestadt, downloadt en installeert de nieuwste software zodat de nieuwe functies beschikbaar zijn nadat het apparaat opnieuw is opgestart. Met op elk apparaat geïnstalleerde onderhoudssoftware hebben onze monteurs bij service - uiteraard alleen als u dat toestaat - toegang tot het apparaat en kunnen ze indien nodig servicewerkzaamheden of zelfs reparaties uitvoeren. Ook training via internet is denkbaar. En het volgende hoogtepunt: met elke Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET kunt u ook het kleinere mobiele apparaat, de Rayocomp PS 10 VET, updaten met de nieuwste software. De nieuwe 4.0-functies maken een veel sneller gebruik van de laatste ontwikkelingen mogelijk.
➤ Printerdiversiteit en PDF-afdrukken
De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET heeft nu drie universele stuurprogramma's (Epson, Canon en HP) zodat een grote verscheidenheid aan printers direct kan worden aangesloten. Een nieuw kenmerk van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET is de mogelijkheid om een ​​pdf te genereren in plaats van een afdruk. Dit is vooral perfect als u de eigenaren van dieren iets wilt e-mailen of de documenten digitaal wilt archiveren.
➤ Aanpassing van achtergrondkleuren
De nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET biedt de mogelijkheid om de achtergrondkleuren van het display aan te passen aan de kleuren van de praktijk. De kleur van het apparaat integreert perfect in uw praktijk.
➤ Integratie van trainingsvideo's
U kunt de belangrijkste functies van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET heel eenvoudig uitleggen met behulp van de geïntegreerde trainingsvideo's direct op het display. Als er nieuwe trainingsvideo's beschikbaar zijn, kunnen deze eenvoudig worden geïntegreerd via de internetupdate.
➤ Gebruik van andere talen op het apparaat
Naast Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands kunnen nu ook Chinees (vereenvoudigd of traditioneel), Japans, Russisch en Hebreeuws als taalmodules worden geselecteerd. Dit verhoogt het wereldwijde gebruik van de apparaten en natuurlijk de wereldwijde feedback, waarvan alle gebruikers dan profiteren.
➤ De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET - Made in Germany
De ontwikkeling en fabricage van alle Rayocomp-apparaten, d.w.z. zowel de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET als de mobiele Rayocomp PS 10 VET, vindt plaats in Duitsland, meer bepaald in Lennestadt.
➤ De interne componenten van het nieuwe apparaat
De hardwarecomponenten die in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET worden gebruikt, komen allemaal overeen met de industriële en niet met de consumentenstandaard. Dit betekent de hoogst mogelijke en robuuste kwaliteit van alle gebruikte apparaatcomponenten.

Met alle innovaties zijn de voordelen van het vorige apparaat natuurlijk overgenomen:

➤ Bioresonantie volgens Paul Schmidt
➤ Visualisatie op het display
➤ Beheer van dierenklanten met uitgebreide opslagfunctie (Art.46030/46040)
➤ RAH expertsysteem (Art.46085)
➤ Modulaire softwarestructuur (BWYN - koop wat je nodig hebt) voor de grootst mogelijke individualiteit en lage kosten
➤ Aankoop-, huur- en leaseopties

De leveringsomvang van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET

- Handleiding
- Boek: Bioresonantie volgens Paul Schmidt, Art.676
- geïntegreerde polarisator
- Geheugenbeheer voor maximaal 5 eigen programma's
- Klantenbeheer tot 10 klanten
- 54 geïntegreerde harmonisatieprogramma's
- Update module met WLAN antenne en standaard
- Voeding / oplader
- Maatbeker met deksel
- Beschermende beker met deksel
- Batterij voor kortstondige bescherming in geval van stroomuitval
- USB-stick voor het afdrukken van PDF's
- DVI-HDMI-adapter
- DVI-VGA-adapter
- Trolley koffer
- verpakkingsdoos
- Update kabel voor de Rayocomp PS 10

Als gebruiker maak je uiteraard uitgebreid en zonder extra kosten kennis met de bediening en het gebruik van het apparaat door onze medische experts.

Voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET adviseren wij de volgende accessoires:

Artikel nr. 30360: Doekdetector paardendeken met tas Deze laken-detector is bijzonder geschikt voor het behandelen van paarden of dieren van vergelijkbare grootte.
Artikel nr. 30365: Textieldetector: kleine hond Deze textieldetector is bijzonder geschikt voor het behandelen van kleine honden of dieren van vergelijkbare grootte.
Artikel nr. 30366: Weefseldetector: grote hond Deze weefseldetector is bijzonder geschikt voor het behandelen van grote honden of dieren van vergelijkbare grootte.
Art.nr. 30367: Ziektedetector (groot)
De sikkel detector is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van bioresonantie volgens Paul Schmidt in de diergeneeskunde. Vooral op het gebied van het bewegingsapparaat bij paarden of grote honden kan met behulp van de sikkelzoeker een energetisch zwak punt of zelfs een blessure worden vastgesteld.
Art.nr. 30368: Ziektedetector (klein)
De sikkel detector is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van bioresonantie volgens Paul Schmidt in de diergeneeskunde. De sikkel detector is ontwikkeld in een kleinere en een grotere versie. De kleine sikkel detector heeft een binnendiameter van ca. 15 cm, de grotere van ca. 18 cm. De kleine sikkelzoeker is bedoeld voor gebruik bij honden, de grotere voor gebruik bij paarden.

Artikel nr. 46087: RAH-VET-module voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET
Het RAH expert softwaresysteem bevat uitgebreide frequentiecollecties voor paarden, honden en katten speciaal voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET, speciale chakra-programma's voor dieren, dieracupunctuur-vibratietherapie, visualisatie van de dierfysiologie op het touchscreen, energetische voedertest, energetische drinkwatertest, energetische allergietest, energetische tests voor bachbloesems, Schüssler-zouten, enz.
Art.nr. 35910: RAH “Green Card” set van 5 stuks.
De set bevat 5 groene kaarten. Voor het opslaan en comfortabel behandelen van basisfrequentiewaarden en RAH-programma's met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET.
Artikel nr. 4005: Tafel in massief beukenhout voor Rayocomp inclusief schrijfuittreksel en ophangblad.
Art nr. 46040: Klantenadministratie voor maximaal 1000 klanten.

Optioneel:
Artikel nr. 20125: Rayocomp PS 10 basic, basisapparaat, koffer, handleiding, module M1, M9, M11 en M12 voor mobiel therapiegebruik bij de cliënt thuis.
Houd er rekening mee dat Rayonex Biomedical GmbH zowel de aankoop, lease als verhuur van de apparaten, softwaremodules en componenten aanbiedt.

 

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben