Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.

Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM

40415
vanaf € 385,00 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM

De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM is het high-end bioresonantie-apparaat van Rayonex Biomedical...meer

De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM is het high-end bioresonantie-apparaat van Rayonex Biomedical GmbH voor gebruik in de traditionele Chinese geneeskunde.

De vijf pijlers van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) vormen de basis van de behandeling met de Chinese geneeswijze. Het doel is om de levenskracht - de zogenaamde Qi - in zijn werking te ondersteunen en energetische blokkades op te heffen om een ​​gelijkmatige doorstroming in het organisme te bevorderen. De patiënt krijgt oorzaakgerichte ondersteuning met behulp van acupunctuur, TCM medicamenteuze therapie, voeding, beweging en massage.

Met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM kunnen de gebieden acupunctuur, medicinale therapie TCM en voeding professioneel worden ondersteund in de dagelijkse praktijk.

Acupunctuur: Er is speciaal voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM een softwaremodule ontwikkeld die het mogelijk maakt meridiaanpunten op energetisch niveau te bepalen, visualiseren en compenseren.
De 14 belangrijkste meridianen worden geanalyseerd op energetische verstoringen en in detail kunnen individuele meridiaanpunten worden verdoofd of afgezwakt, specifiek voor harmonisatie.
Bioresonantie volgens Paul Schmidt lost de Qi-blokkades op en helpt het lichaam om zijn evenwicht te herstellen.

TCM energetische kruiden- en substantie-test: Meer dan 2000 stoffen, kruiden, mineralen en dierlijke extracten staan ​​vermeld als medicijnen in TCM. Afhankelijk van het ziektebeeld van de patiënt worden deze individueel samengesteld en ter therapie aan de cliënt aangeboden.

De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM biedt een orgaangerelateerde, energetische kruiden- en substantie-test die de therapeut informatie geeft over het al dan niet gebruiken van geschikte kruiden en substanties orgaangerelateerd en energetisch ondersteunend. Met behulp van deze test kan ook de combinatie van verschillende stoffen energetisch geoptimaliseerd worden. De nutriëntentest geeft de therapeut informatie over energetische tekorten op het gebied van mineralen, sporenelementen, vitamines en z. B. probiotische bacteriën.

Energetische diëtetiek - voeding op het gebied van TCG: TCG gaat ervan uit dat elk voedingsmiddel anders ingedeeld moet worden qua energie.

Voedsel kan de individuele lichaamsenergie van een cliënt verhogen of verlagen.

De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM biedt een orgaangerelateerde, energetische kruiden- en substantie-test met behulp van de snelle test van de meridianen, die de therapeut de informatie geeft of de juiste kruiden en stoffen orgaangerelateerd, energetisch ondersteunend of niet kunnen worden gebruikt.

Met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM kunnen voedingsmiddelen worden getest in relatie tot de individueel benodigde energetica en kunnen op deze manier optimale dieetplannen in de zin van TCM voor de klant worden gecreëerd.

Aangezien traditionele Chinese geneeskunde niet kan worden toegewezen aan de conventionele geneeskunde, heeft de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM geen identificatie van de goedkeuringsinstanties en wordt daarom beschouwd als een niet-medisch product, hoewel het zou voldoen aan alle tests voor een medisch product.

Samengevat is hier de classificatie van alle Rayocomp PS 1000 polar 4.0-apparaten:
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 med.: Klasse IIa medisch hulpmiddel
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 VET: niet-medisch hulpmiddel
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM: niet-medisch product
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 BB: niet-medisch apparaat
Rayocomp PS 1000 polar 4.0: niet-medisch apparaat

Met de ontwikkeling van de nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM is volgens Paul Schmidt een echte evolutie binnen bioresonantie bereikt. In de ontwikkeling van dit nieuwe toestel is ongeveer 3,5 miljoen euro aan ontwikkelingskosten geïnvesteerd. Met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM kunnen te verdoven en te versterken meridiaanpunten op een energetische manier worden bepaald en gebalanceerd. Speciaal voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM is een softwaremodule ontwikkeld waarmee meridiaanpunten op energetisch niveau kunnen worden bepaald, gevisualiseerd en gecompenseerd.

Hoogtepunten van de nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM
➤ Supersnelle RAH voor therapie bij TCM
Geen enkel RAH-programma duurt langer dan 1 seconde om te testen en te balanceren. Dit levert een enorm tijdvoordeel op voor de gebruiker.
➤ Ongeveer 20% sneller dipoolantennesysteem
De snelheid waarmee het dipoolantennesysteem zichzelf in het apparaat positioneert, kan met nog eens 20% worden verhoogd. Dit leidt tot een verder tijdsvoordeel in de applicatie.
➤ Geïntegreerde batterij als comfortfunctie
De nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM bevat standaard een batterij als comfortfunctie. Het doet dienst als UPS (Uninterruptible Power Supply) zodat het apparaat ook bij stroomuitval blijft werken.
➤ Update-optie via internet
Zodat gebruikers van dit toestel veel sneller dan voorheen kunnen profiteren van de laatste ontwikkelingen, kan het toestel automatisch geüpdatet worden via internet. Op uw commando belt het apparaat automatisch in op de Rayonex-server in Lennestadt, downloadt en installeert de nieuwste software zodat de nieuwe functies beschikbaar zijn nadat het apparaat opnieuw is opgestart. Met op elk apparaat geïnstalleerde onderhoudssoftware hebben onze monteurs bij service - uiteraard alleen als u dat toestaat - toegang tot het apparaat en kunnen ze indien nodig servicewerkzaamheden of zelfs reparaties uitvoeren. Ook training via internet is denkbaar. En het volgende hoogtepunt: met elke Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM kunt u ook het kleinere mobiele apparaat, de Rayocomp PS 10 TCM, updaten met de nieuwste software. De nieuwe 4.0-functies maken een veel sneller gebruik van de laatste ontwikkelingen mogelijk.
➤ Printerdiversiteit en PDF-afdrukken
De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM heeft nu drie universele stuurprogramma's (Epson, Canon en HP) zodat een grote verscheidenheid aan printers direct kan worden aangesloten. Nieuw bij de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM is de mogelijkheid om in plaats van een afdruk een pdf te genereren. Dit is met name perfect als u de klant wilt e-mailen of de documenten digitaal wilt archiveren.
➤ Aanpassing van achtergrondkleuren
De nieuwe Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM biedt de mogelijkheid om de achtergrondkleuren van het display aan te passen aan de kleuren van de praktijk. De kleur van het apparaat integreert perfect in uw praktijk.
➤ Integratie van trainingsvideo's
U kunt de belangrijkste functies van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM heel eenvoudig uitleggen met behulp van de geïntegreerde trainingsvideo's direct op het display. Als er nieuwe trainingsvideo's beschikbaar zijn, kunnen deze eenvoudig worden geïntegreerd via de internetupdate.
➤ Gebruik van andere talen op het apparaat
Naast Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands kunnen nu ook Chinees (vereenvoudigd of traditioneel), Japans, Russisch en Hebreeuws als taalmodules worden geselecteerd. Dit verhoogt het wereldwijde gebruik van de apparaten en natuurlijk de wereldwijde feedback, waarvan alle gebruikers dan profiteren.
➤ De Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM - Made in Germany
De ontwikkeling en productie van alle Rayocomp-apparaten, d.w.z. zowel de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM als de mobiele Rayocomp PS 10 TCM, vindt plaats in Duitsland, meer bepaald in Lennestadt.
➤ De interne componenten van het nieuwe apparaat
De hardwarecomponenten die in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM worden gebruikt, voldoen allemaal aan de industriële en niet aan de consumentenstandaard. Dit betekent de hoogst mogelijke en robuuste kwaliteit van alle gebruikte apparaatcomponenten.

Met alle innovaties zijn de voordelen van het vorige apparaat natuurlijk overgenomen:

➤ Bioresonantie volgens Paul Schmidt
➤ Visualisatie op het display
➤ Klantenbeheer met uitgebreide opslagfunctie (Art.46030/46040)
➤ RAH expertsysteem (Art.46085)
➤ Modulaire softwarestructuur (BWYN - koop wat je nodig hebt) voor de grootst mogelijke individualiteit en lage kosten
➤ Aankoop-, huur- en leaseopties

De leveringsomvang van de Rayocomp PS 1000 polar TCM

- Handleiding
- Boek: Bioresonantie volgens Paul Schmidt, Art.676
- geïntegreerde polarisator
- Geheugenbeheer voor maximaal 5 eigen programma's
- Klantenbeheer tot 10 klanten
- 54 geïntegreerde harmonisatieprogramma's
- Update module met WLAN antenne en standaard
- Voeding / oplader
- Maatbeker met deksel
- Beschermende beker met deksel
- Batterij voor kortstondige bescherming bij stroomuitval
- USB-stick voor het afdrukken van PDF's
- DVI-HDMI-adapter
- DVI-VGA-adapter
- Trolley koffer
- verpakkingsdoos
- Update kabel voor de Rayocomp PS 10

Voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM adviseren wij de volgende accessoires:
Artikel nr.46085: Rayonex analyse- en harmonisatiesysteem (RAH) voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM
Het RAH-expertsoftwaresysteem bevat alle benodigde RAH-programma's, speciaal voor de traditionele Chinese geneeskunde.
Artikel nr. 46020: Acupunctuur-vibratietherapie-softwaremodule voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM
Met deze softwaremodule kunnen niet alleen meridianen maar alle bekende meridiaanpunten op een energetische manier worden getest, gevisualiseerd en gebalanceerd.
Art.nr. 35910: RAH “Green Card” set van 5.
De set bevat 5 groene kaarten. Voor het opslaan en comfortabel behandelen van basisfrequentiewaarden en RAH-programma's met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 TCM.
Art.nr. 4000: Behandelstoel in massief beuken met zwarte eco-lederen bekleding, geïntegreerde detector en 5 m aansluitkabel.
Artikel nr. 4005: tafel in massief beukenhout voor Rayocomp inclusief schrijfuittreksel en ophangblad.
Art nr. 46040: Klantenadministratie voor maximaal 1000 klanten.
Art.nr. 314: Puntdetector voor nauwkeurig testen en compenseren van meridiaanpunten.

Optioneel:
Artikel nr. 20125: Rayocomp PS 10 basic, basisapparaat, koffer, handleiding, module M1, M9, M11 en M12 voor mobiel gebruik bij de klant thuis.
Houd er rekening mee dat Rayonex Biomedical GmbH de aankoop, lease en verhuur van de apparaten, softwaremodules en componenten aanbiedt.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben