Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.
Module: RAH-Globaaltest VET PS 1000 polar 4.0

Module: RAH-Globaaltest VET PS 1000 polar 4.0

46088
vanaf € 20,90 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

RAH-Globaltest VET PS 1000 polar 4.0

Het energetisch testen van voerintolerante en belastende stoffen is een groot toepassingsgebied...meer

Het energetisch testen van voerintolerante en belastende stoffen is een groot toepassingsgebied van de bioresonantie volgens Paul Schmidt op veterinair gebied. Voor het testen staat momenteel een VET-test met 87 oorspronkelijke individuele stoffen in glazen ampullen ter beschikking.

Met de nieuwe "RAH-Globaaltest VET Rayocomp PS 1000 polar 4.0" is het nu mogelijk om geheel zonder ampullen intolerante stoffen of belastende stoffen energetisch te testen en de harmonisering ervan door te voeren. Bijna twee jaar onderzoeks- en ontwikkelingswerk en duizenden testen waren nodig om de stoffen te testen op hun frequentiebasiswaarden en ze te integreren in het nieuwe RAH-programma van deze module. Daardoor is nu het bekende, bewezen en eenvoudige gebruik van RAH-programma's in het apparaat mogelijk - geheel zonder test ampullen. Alles kan direct worden geraadpleegd, niets hoeft te worden opgeslagen, geen beperkte houdbaarheidsdatum van ampullen , geen glazen ampul die kan breken en, de uitsluitingstest van conserveringsmiddelen kan komen te vervallen.

 En nog een veelbelovende blik in de toekomst: met de nu ter beschikking staande RAH-programma's van de Globaaltest zal in de toekomst zelfs een volautomatische test in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 tot de mogelijkheden behoren.

Met de module "RAH-Globaltest VET PS 1000 polar 4.0" komen voor de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 in het totaal 97 nieuwe RAH programma’s beschikbaar, onderverdeeld in 11 hoofdgroepen. Deze zijn in het RAH te vinden onder de nummers 19.00 tot 19.99. Door middel van de niveautest kun je met de knop op de Rayotensor eenvoudig vanuit een hoofdniveau naar het detailniveau wisselen. Vanwege de enorme snelheid van de RAH in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 kan de energetische test van intolerante stoffen sneller en veiliger worden doorgevoerd dan ooit.

Een lijst van alle 97 nieuwe RAH-programma's van de "RAH-Globaaltest VET PS 1000 polar 4.0" kunt u  hier vinden. Houd er rekening mee dat voor het gebruik van de module "RAH-Globaltest VET PS 1000 polar 4.0" u tenminste de RAH-VET module in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 nodig is.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben