Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht >  
Artikel met succes toegevoegd.
Rayoscan voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0

Rayoscan voor Rayocomp PS 1000 polar 4.0

46094

Rayoscan für Rayocomp PS 1000 polar 4.0

Sinds 1982 gebruikt Rayonex de door Paul Schmidt uitgevonden Rayotest-methode om...meer

Sinds 1982 gebruikt Rayonex de door Paul Schmidt uitgevonden Rayotest-methode om resonantiefrequenties te bepalen. Deze methode kan uiterst individueel worden toegepast, maar is ook tijdrovend omdat het de therapeut bindt tijdens het gehele meetproces. Daarom ontstond de wens voor een geautomatiseerde methode voor het bepalen van de resonantiefrequenties. Het was ook een wens van veel gebruikers om de RAH-programma's (RAH = Rayonex Analysis and Harmonization System) die nu in grote aantallen beschikbaar zijn te analyseren en voor te stellen voor harmonisatie. De nieuwe Rayoscan, zoals de meetmethode wordt genoemd, vormt een ideale aanvulling op de vorige testmethode en maakt energetische metingen mogelijk onafhankelijk van de therapeut. De Rayoscan maakt volgens Paul Schmidt ook een zeer snelle kennismaking met het gebruik van bioresonantie mogelijk en vergemakkelijkt ook het werk van langdurige professionele gebruikers. De therapeut die de patiënt gebruikt, berekent vervolgens zowel de Rayoscan-meting als de Rayotest-meting als output voor de patiënt.

De Rayoscan wordt gebruikt om te testen in hoeverre basisfrequentiewaarden van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 regulering in het lichaam kunnen triggeren. Concreet wordt een basisfrequentiewaarde ingesteld, op het lichaam gedrukt en worden verschillende parameters van de hartslag gemeten, berekend en opgeslagen met behulp van een vierpuntsafleiding voor het ECG. Deze procedure, waarvoor patent is aangevraagd, is gebaseerd op de ervaring dat het organisme reageert op een stimulus (basisfrequentiewaarde van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0) in de som van alle reacties die worden geactiveerd met een kleine maar meetbare verandering in de kwaliteit van de hartslag. De Rayoscan voert een zogenaamde bereikwaardetest uit. Op deze manier wordt voor elke basisfrequentiewaarde de kwalitatieve verandering van de hartslag gemeten en wordt beoordeeld of het belangrijk is voor latere harmonisatie of niet. Op basis van deze aldus bepaalde resonantiefrequenties kunnen vervolgens de frequentiepatronen van de bestaande RAH-programma's worden vergeleken door middel van berekeningen en kan de hoogste overeenkomst worden beoordeeld.

Het doel van de Rayoscan duidt dus duidelijk op een energetische testaanpak die niet te vergelijken is met conventionele conventionele medische diagnoses.

Het doel van de Rayoscan is om zonder tussenkomst van de therapeut automatisch resonantiefrequenties te bepalen, op een groene kaart op te slaan en beschikbaar te maken voor harmonisatie. Het doel is ook om RAH-programma's te berekenen op basis van de bepaalde resonantiefrequenties en harmonisatie voor te stellen zodat deze ook op een groene kaart en z kunnen worden opgeslagen. B. zijn beschikbaar voor thuistherapie met een Rayocomp PS 10 basic.

De Rayoscan kan momenteel alleen in een Rayocomp PS 1000 polar of Rayocomp PS 1000 polar 4.0 worden geïntegreerd.

Leveringsomvang:

Rayoscan hardware en software (is geïnstalleerd in de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 door Rayonex-technologie)
Rayoscan-elektrodekabel voor een ECG-vierpuntsdraad
100 Rayoscan-pads voor 25 metingen (zie ook Art.35930)
Opmerking: de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 is niet bij de levering van de Rayoscan inbegrepen!

Meer informatie vindt u onder de volgende producten:

Rayoscan-pads, Blue Sensor, type VL-00-S, 1000 stuks (Art.35931)
Rayoscan-pads, Blue Sensor, type VL-00-S, 25 stuks (Art.35930)
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 (Art. 40425)
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 Compleet (Art. 40426)
Rayocomp PS 1000 polar 4.0 Compleet Premium (Art.40427)
Rayocomp PS 10 basic (artikel 20125)

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben