Service-Hotline: +49 2721 6006-0
  Naar overzicht  
Artikel met succes toegevoegd.
De Rayoscan op veterinair gebied

De Rayoscan op veterinair gebied

46074
vanaf € 165,01 *

Preise inkl. gesetzlicher MwSt. zzgl. Versandkosten
innerhalb Deutschlands ab 100 € Bestellwert versandkostenfrei!

Rayoscan® VET (BnPS+RAH), Hard- + Software

De Rayoscan® Veterinair is een zeer geavanceerde softwaremodule van de Rayocomp PS 1000 polar...meer

De Rayoscan® Veterinair is een zeer geavanceerde softwaremodule van de Rayocomp PS 1000 polar 4.0. Door een volautomatische, energetische test, die gebaseerd is op ECG-analyse, wordt de veterinair therapeut als resultaat een uitgebreid, oorzaakgeoriënteerd therapievoorstel gedaan voor de behandeling van een paard, een hond of een kat.

Daarvoor worden in eerste instantie ECG-pads of ECG-klemmen op het dier geplaatst, die met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 worden verbonden. Het apparaat zoekt dan volautomatisch naar de beste ECG-afleiding. Vervolgens worden de frequentiespectra van 22 fysiologiebereiken op het lichaam van het dier aangebracht. De geïntegreerde ECG-analyse bepaalt in een biofeedbackprocedure in ca. 2 minuten het vanuit energetisch oogpunt belangrijkste fysiologiebereik. Voor het geadviseerde of het door de therapeut geselecteerde fysiologiebereik worden vervolgens volautomatisch de geschikte detailprogramma's in de biofeedbackprocedure bepaald. De detailtest duurt voor een kat of hond ca. 15 minuten, voor een paard met een aanzienlijk langzamere hartslag ca. 30-45 minuten. Het resultaat is dan het hierboven beschreven, uitgebreide, oorzaakgeoriënteerde therapievoorstel, dat met de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 zelf of met een Rayocomp PS 10 basic thuis kan worden behandeld. De softwaremodule biedt bovendien de mogelijkheid via een follow-up de voortgang van de therapie van het dier weer te geven.

De Rayoscan® Veterinair is dus vanuit medisch oogpunt geen diagnosesoftware, maar ondersteunt de veterinair therapeut bij het opstellen van een individueel therapieplan voor de energetische behandeling van een dier met de apparatuur van Rayonex Biomedical GmbH.

 

De ongeëvenaarde voordelen van de nieuwe Rayoscan® VET:

Bediening: De bediening is buitengewoon snel, binnen een paar uur te leren.

Vertrouwd: Het doorvoeren van een ECG-gebaseerde toepassing is zowel voor de veterinair therapeut als voor de dierenbezitter bekend en vertrouwd.

Modern: Worden de vastgestelde therapieprogramma's op een Green-Card opgeslagen, dan kan met een Rayocomp PS 10 basic een dier thuis worden behandeld.

Motivierend: Via de geïntegreerde voortgangscontrole kan de veterinaire therapeut en de dierenbezitter de al bereikte therapievoortgang worden getoond.   

Wat goed is blijft: Ook met de nieuwe Rayoscan® VET kunnen waardebereiktesten (de bekende energetische vingerafdruk) worden afgenomen.

 

Interne ontwikkeling: De Rayoscan®-software is geen externe ontwikkeling, maar werd in het eigen laboratorium van Rayonex ontwikkeld en wordt daar ook verder ontwikkeld.
Altijd actueel: Verdere ontwikkelingen van de module kunnen gewoon online worden geüpdate.

 

Typisch Rayonex, altijd fair: Toekomstige updates van de module kunnen op de Rayocomp PS 1000 polar 4.0 gratis worden gedownload.

Milieubewust: De door de Rayoscan® vastgelegde therapieprogramma's kunnen zonder papier, bijv. per pdf worden gearchiveerd en gemaild.

 

Omvang van de levering

Art. 46074 Rayoscan® VET (BnPS + RAH), hard- en software, incl. Rayoscan® aardingskabel met elektrodenaansluitkabel 100 cm, 2 ECG-houder, 100 Rayoscan®-pads, 3 flessen elektrodengel

 

Belangrijke opmerking

Houd er rekening mee dat deze softwaremodule uitsluitend op een Rayocomp PS 1000 polar 4.0 kan worden geïntegreerd. Houd er eveneens rekening mee dat, ondanks het voor de bioresonantie volgens Paul Schmidt al bestaande klinisch-prospectieve, dubbelblind-gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoek op menselijk gebied, dat in het Duitse Register voor klinisch onderzoek werd gepubliceerd, de klassieke orthodoxe geneeskunde de werking van bioenergetische trillingen tot nu toe niet heeft geaccepteerd, noch erkend.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Bewertungen (0)
Für diesen Artikel liegen noch keine Bewertungen vor Bewertung schreiben
Bewertung schreiben
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken
Laatst bekeken:
Nach oben